iulie 2024
D L Ma Mi J V S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Familia

Statistici forum

Utilizatori înregistrați
4.350
Forumuri
25
Subiecte
62
Răspunsuri
588
Etichete subiect
6

Categorii

Arhive

Loading...

Unii vor sări în sus

Până voi scrie un articol pe tema aceasta, cei care ştiu engleză au ocazia să citească pe paginile Conferinţei Generale o declaraţia oficială a Bisericii cu privire la relaţii locale (în Polonia) între adventişti şi catolici.

 

6 Comentarii

 1. vasilică machidon 04/02/2016 at 13:57 - Reply

  Ca filofranțuz revin: Nu Chalie ci Charlie (ăia de la Paris). Da nu mi-a ieșit pentru că mi-au umblat evreii la tastatură. E, cum să nu fii antisemit?

 2. vasilică machidon 04/02/2016 at 13:46 - Reply

  De ce sunt antisemit:
  1 Pencă la ăștia le-a dat ONU (nu One C…….) țară de parcă n-ar fi avut niciodată. Că Iudea și Samaria erau ale mele pe persoană fizică, nu ale lor. Chit că scrie și la mine la biblie, io zîc ca nu-i așa , doar de-al dracului, de antisemit ce sunt. Si dacă tot le-a dat ,de ce nu le-a dat pământul cela ălora de le-a plecat șeful cu cal cu tot ? Umblă vorba prin târg că acolo ar fi ajuns doar calul … Da ce contează: io mis antisemit!
  2. Pencă nu vorbește ăștia decât limba aia a lor, păsărească, să nu-i înțeleagă nimeni, căpoșii dracului. Nu vor și nu vor . O calabreză, americano sau măcar moldorusească să pricepem dracului ce zîce. Auzi ce zîc că aia e limba lui Elohim (Dumnezeu). Ietete!
  3. Pencă ăști l-aveau pe unu Jeshua , de i-au zis ai noștri Cristos, de se dădea fiul lui El (Dumnezeu). Da era evreu. Cum să mă-nchin eu la un evreu?!? Cine e,bă, ăștia?
  4. Pencă țin cu dinții de palma aia de pământ de i-au zis Israel și nu vor și nu vor să-l dea cu vechitura aia de-i zice Jerushalaym la băieții ăia de le-a plecat șefu cu calu. Nu vor să priceapă că aia e Palestina ,cum o alintă scumpa mea antisemită Franțuzia. Aia de i-a ieșit nițel pe nas cu Chalie…Cică aia e Țara sfântă și ei sunt poporul ales…
  5. Pentru că le place șicoala și se face ei numai doctori, avocați, profesori, arhitecți, ingineri, bancheri și toate d-ălea care nu e la munca de jos. Am ajuns noi să le spălăm closetele și să le cărăm betoane și bolțari că lor le pute. Adică ce ,creierele meu nu e ca al lor ? Ba al meu e și mai mare și mai tare după opt cinzeci de 45%…Și atunci mă fac și mai antisemit.
  6. Pencă la ăștia e numai scârța -scârța din kinor (vioară) și habar n-are ei de cultură.Nu tu Guță, nu tu Salam, nu tu fetițe”din Balcani” care iubește americani,mai fără chiloți pe la tv. Ba mai rău, trag sforile să-mi bage mie la tv scârțoneli de astea cică emisiuni culturale. Manele tată, cu Leo de la Strehaia că aia e cultură…
  7. Pencă se bagă ei în toate invențiile și zic că ei au inventat pixul, calculatorul, medicamentele, toate ălea când știm din tată-n fiu că noi am inventat alfabetul, farfuria zburătoare și mămăliga, pencă Dumnezeu era rromân. Cum să nu fii bre, antisemit?
  8. Pencă le place banu ca nimic altceva,de nu-i întrece decât popii noștri cu gipane și viloaie, Pencă știe ei să facă banu dacă ești prost și corupt, că daia le zicem noi oculta mondială. E adevărat că noi umblăm cu zeciuiala și sfertuiala, da numai în contractele cu statul.
  9. Pencă au o țară, o limbă, un popor, o tadiție, o religie pe care nu le-a schimbat-o nici măcar Cristos. Sunt inteligenți, creativi și calculați. Pencă își fac planuri cu țara lor pe zeci de ani înainte și nu-ți permit să-i calci în picioare ,altfel…dințișor pentru dințișor. Pentru că seamănă al dracului cu noi toți, pentru că au familii, pentru că își cresc copiii, pentru că-și plimbă câinele după orele de serviciu, pentru că trăiesc într-o lume modernă și civilizată, pentru că le e rușine să spună ”n-am” cum spun toate putorile. Pencă nu se roagă la Adonai (Dumnezeu) să le dea banii moca la loto, pentru că nu-și lasă copiii pe drumuri și fără carte, pentru că nu trăiesc din ajutoare sociale, pencă nu termină școala cu 1,32 la limba maternă, pencă nu-și bat muierile să le vină mintea la cap, pencă nu le place porcu (sau porcii) și tăria, doar tăria de caracter. Pencă muncesc. Pencă gândesc. Pencă nu vrea să fie ca noi.
  10. Pencă pur și simplu există.
  11. Etc,etc,etc.
  12. E adevărat că aceste mizerii se găsesc și la alte popoare . Da ăia nu e evrei. Ăia pot să facă războaie, să omoare femei și copii, să arunce în aer biserici sau cafenele. Ăia pot să taie capete și să violeze femei. Pe ăia îi înțeleg și îi respect. Cu religia și năravurile lor. Doar pentru că nu sunt evrei. Cu ăia nu-mi merge să fiu..”.antisemit”…

  • Florin Lăiu 05/02/2016 at 3:04 - Reply

   Mi-a plăcut satira ta. Credeam că ești un prieten al meu din Cluj, dar se pare că ești unul încă necunoscut (tot prieten!), mai aproape de Maglavit, decât de București. Anyway, să-ți trăiască umorul sănătos și să ne mai întâlnim pe aici (sau oriunde!) înainte de sfârșitul veacului.

 3. cell_vmc 28/01/2016 at 17:02 - Reply

  Acei unii care credeti dvs ca vor „topai nervos” inseamna ca dorm fiindca tipul extrem de informat nu mai poate sa primeasca inca”un dus rece adventist” care oricum se transforma incet si subtil in ceva „glaciar”…apropo am vazut ca sunteti destul de activ la diverse „scurgeri”de informatii si punctati destul de lingusitor as zice mai ales pe subiectul P_S_s …cred ca inca voi reveni pe aici:)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.