septembrie 2022
D L Ma Mi J V S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Familia

Statistici forum

Utilizatori înregistrați
376
Forumuri
25
Subiecte
62
Răspunsuri
588
Etichete subiect
6

Categorii

Comentarii recente în articole

Arhive

Bun venit la TORNA FRATRE

שובה אחי υπόστρεφε αδελφέ

Vizitaţi cu încredere paginile noastre în permanentă construcţie, care vă oferă informaţii profesionale în domeniul Bibliei şi religiei – filologie, lingvistică, traducere biblică, teologie, apologetică, poezie, forumuri de dialog pe teme specifice, categorii de linkuri la alte pagini similare şi alte delicii.

altPaginile noastre fac boieri mari din oamenii de rând şi prinţese din cenuşărese, educând gustul pentru bogăţia şi înnobilarea sufletului — singura valoare care rămâne. Aţi descoperit o staţiune pentru sănătatea spiritului, un liman pentru internauţii deziluzionaţi, un tezaur de resurse, un mijloc de educaţie şi orientare spirituală. Faceţi cunoştinţă cu o antologie dinamică de poezie inedită, piese muzicale de o nobleţe care obligă la eternă revenire, dialoguri pe care le puteţi face memorabile.

Vă mulţumim pentru vizite şi pentru exprimarea opiniilor !


Se spune că „Torna, torna, fratre!” ar fi fost primele cuvinte străromâne atestate în Balcani. Este o exagerare, o frumuseţe de mit. Dar ca simbol al limbii române, are sens. Dincolo de limbi, acesta a fost şi strigătul sângelui lui Abel, al ciobanului mioritic, sau al Apostolului Andrei (care a trecut prin Sciţia noastră ori prin alta). În orice caz, este strigătul saitului nostru, strigăt derutant pentru unii, semnificativ pentru alţii.{jcomments on}

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.