aprilie 2024
D L Ma Mi J V S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Familia

Statistici forum

Utilizatori înregistrați
1.516
Forumuri
25
Subiecte
62
Răspunsuri
588
Etichete subiect
6

Categorii

Arhive

Home/Articole/Fără categorie/Primeşte Cuvântul

Primeşte Cuvântul

Replică anonimilor de la Primeşte Cuvântul.

După atâta timp, observ că situl Dvs. îşi vede de drum, mergând împotriva bunului simţ, a raţiunii sănătoase şi a expertizei profesionale. Insistaţi cu o serie de bazaconii împrumutate de la nişte occidentali nebuni, de care nu s-a ocupat nimeni la timp, şi care acum se dau drept experţi în toate cele. Pe multe pagini ale sitului pe care-l slujiţi apar susţineri false, dezinformări, şi o atitudine de dispreţ faţă de teologia serioasă. Nu mă refer la scăpări, ci la o strategie evidentă, începând cu titlurile subiectelor:

  • Codex Sinaiticus 
  • Textus Receptus
  • Traduceri moderne în română
  • Biblia supusă judecăţii omeneşti
  • Biblia şi cultura

Aceste subiecte, distorsionate în stil conspiranoic pe situl „Primeşte Cuvântul”, sunt tratate în mod cinstit şi profesional pe situl Biblical Research Institut al Conferinţei Generale. De altfel, informaţii sănătoase asupra manuscriselor biblice şi asupra interpretării Scripturii se pot găsi pe diverse siturile:  Codex Sinaiticus, Textus Receptus, Hermeneutică, etc.

Ceea ce faceţi nu va sluji niciodată cauza lui Dumnezeu. În loc să vă dezvoltaţi mintea şi experienţa pentru a colabora în vederea unei înţelegeri  corecte şi progresiste a Scripturii, Dvs. militaţi pentru un literalism orb, un fundamentalism cras şi o abordare mistică şi speculativ-conspiranoică a istoriei conservării şi descoperirii manuscriselor biblice, atitudine care seamănă cu a călugărilor care tună împotriva cipurilor electronice.
Nu ştiţi ce faceţi. Dar nu sunt sigur că sunteţi perfect naivi. Faptul că nu spuneţi deschis cine sunteţi, şi nu permiteţi replici, comentarii pe situl Dvs. arată clar că nu sunteţi nici foarte convinşi de ceea ce spuneţi, nici curaţi la suflet. Să nu-mi spuneţi că vă temeţi de cineva, şi deaceea vă ascundeţi.
Până la urmă, oricine are dreptul să-şi ascundă identitatea, dar a te ascunde ca să poţi arunca proiectile în cei care nu se ascund, nu este purtare de om cinstit. Ieșiți la lumină şi spuneţi exact ce vreţi. Încetaţi să mai acuzaţi pe oamenii Bisericii pentru simplul fapt că nu se potrivesc cu mentalitatea voastră. Frustrările pot fi calmate mai bine pe altă cale, decât prin atacuri nemintoase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.